Spellen spelen

Hoe speel ik voor chips?

Om een spel voor chips te kunnen spelen heb je een Zigiz account nodig en chips om in te kunnen zetten. Als je beide hebt, kan je een betaald spel spelen door naar de pagina van het spel te gaan en deze optie te selecteren.

Speel eerst wat gratis oefenpotjes om zo je ervaring met het spel te vergroten. Hierna heb je een grotere kans om te winnen van andere spelers.

Waar kan ik de regels van een spel vinden?

Elke spelpagina heeft een tab met 'Speluitleg'. Hier vind je uitleg over het spel, de spelregels en hoe de puntentelling werkt. Tijdens het spelen vind je in het spel ook een knop 'speluitleg'. Als je daarop klikt krijg je een kort overzicht van de speelregels en speeltips.

Mijn spel start niet, wat nu?

Controleer indien een spel niet start of niet correct laadt eerst of je aan alle vereisten voldoet om de Zigiz spellen te spelen (zie onderaan de pagina). Spellen die niet correct starten worden automatisch binnen 15-30 minuten geannuleerd, waarbij je je inzet terugkrijgt. Wanneer dit gebeurt ontvang je een notificatie.

Mijn spel is vastgelopen, wat moet ik doen?

Probeer indien een spel vastloopt eerst de pagina te herladen. Je kunt ook teruggaan naar de spelpagina en daar op 'Hervatten' klikken om verder te gaan met spelen, of kijken op de spelgeschiedenispagina om te zien welke van je spellen nog lopen. Nadat je dit hebt gedaan, zal het spel weer verdergaan waar je was gebleven. Let erop dat je tijd wel doorloopt, ook als je niet aan het spelen bent.

Neem als het spel niet goed verdergaat of opnieuw vastloopt, contact op via de contactpagina en geef hierbij aan wat er is gebeurd. Zo kunnen wij het probleem oplossen en je inzet teruggeven.

Welke browser heb ik nodig om spellen te spelen op Zigiz?

Computer

Om de Zigizspellen te spelen is het belangrijk dat je de laatste versie van je browser hebt: Zigiz ondersteunt Firefox, Opera en Internet Explorer (alleen versie 9 en nieuwer). Voor de beste spelervaring raden wij aan dat je onze spellen speel met Google Chrome.

Let erop dat je de browser is bijgewerkt: wij ondersteunen alleen de laatste versies van elke browser.

Naast een bijgewerkte browser, moet je ook Adobe Flash player geïnstalleerd hebben, die je gratis kunt downloaden van de "Adobe Flash player"-website. Tenslotte is een beeldschermresolutie van minstens 1024 x 768 optimaal voor de Zigizspellen.

Mobiel / tablet

Voor mobiele- en tabletapparaten ondersteunen wij: Safari, de standaard Androidbrowser en Chrome for mobile.

Voor de beste ervaring op iOS apparaten (iPad, iPhone), raden we aan dat je Safari gebruikt.

Voor de beste ervaring voor Androidapparaten, raden we aan dat je Chrome for Android gebruikt.