Pop-up blockers

Wat zijn pop-up blockers?

De spellen van Zigiz worden ingeladen in een extern scherm, genaamd een “pop-up”. Wanneer dit scherm niet geladen kan worden betekent dat meestal dat er een pop-up blocker actief is. Een pop-up blocker weerhoudt de pop-up ervan om in te laden. De pop-up blocker zit tegenwoordig standaard in elke browser geïnstalleerd om je te beschermen tegen ongewenste pop-up schermen. Alle spelletjes van Zigiz worden geopend in een pop-up scherm. Zorg er dus voor dat jouw browser deze pop-ups niet blokkeert. Hieronder lees je hoe je in verschillende browsers pop-ups kan toestaan.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het scherm ingeladen wordt?

Oplossing 1

Heb je Windows XP en je heb de nieuwste Internet Explorer met Service Pack 2 geïnstalleerd? Dan krijg je bij het openen van een pop-up eerst een melding te zien. Deze melding ziet er als volgt uit:

Het is de bedoeling dat je met de linker muisknop op de gele melding klikt. Je ziet dan een nieuwe optie verschijnen. Je moet daar kiezen voor de volgende optie:

Klik daarna op "Ja" bij de volgende melding die je krijgt:

Oplossing 2
Ik heb de Google toolbar

Als jouw Google-toolbar pop-ups blokkeert, dan kun je dat zien doordat hij een uitroepteken weergeeft. Om het nieuwe Zigiz scherm wel te kunnen zien, moet je op de plek klikken die hier in het rood is gemarkeerd.

Hier beneden zie je in het groen aangegeven wat er komt te staan als je Google-toolbar goed is ingesteld:

Oplossing 3
Ik heb de MSN toolbar

Als jouw MSN-toolbar pop-ups blokkeert, dan moet je op de MSN-toolbar op de knop "Geblokkeerd" klikken. Klik daarna op de optie "Pop-ups toestaan voor deze site":

Oplossing 4
Ik heb de Yahoo toolbar

Als jouw Yahoo-toolbar pop-ups blokkeert, dan moet je op de Yahoo-toolbar op de knop klikken die hieronder in het rood wordt aangegeven. Klik daarna op de optie "Always Allow Pop-ups From...":

Klik op "www.zigiz.com en klik daarna op "Allow"

Hierna volgt een melding waar je op "OK" moet klikken.

Oplossing 5

Als je de nieuwste Mozilla Firefox hebt geïnstalleerd, dan is de pop-up blocker standaard actief. Als je Zigiz schermen wilt openen, dan moet je dit voor Zigiz uitschakelen. Dit kun je doen door te klikken op “Extra” en dan “Opties”:

Klik vervolgens op “Inhoud”. Hier vind je “pop-up vensters blokkeren”, hiernaast vind je de button “uitzonderingen”. Klik op deze button, het volgende scherm verschijnt dan:

In dit scherm kun je een URL aangeven welke een pop-up venster in mag laden. Type in het tekstvlak www.zigiz.com en klik op “toestaan”. Alle Zigiz web browsers worden in de toekomst toegestaan.

Oplossing 6
Tijdelijk uitschakelen pop-up blocker

Als je de pop-up blocker tijdelijk wilt uitschakelen, druk dan op de CTRL toets terwijl je op de link klikt.

Let op: de website wordt niet automatisch opgeslagen in je lijst met vertrouwde URL's

Staat jouw pop-up blocker er niet tussen?

Dan kan je altijd contact met ons opnemen via ons feedback formulier.

www.gembly.com - www.zigiz.com © 2003 - 2014   Free Online Games, play as often as you like! Zigiz.com - unlimited fun! Alle rechten voorbehouden