*

Veel gestelde vragen

Spel spelen

Ik speel een spel en ik heb nog 5 credits over, waarom kan ik dan niet meer spelen?

Je hebt minimaal 10 credits nodig om door te kunnen spelen. 5 credits blijven gewoon op je account staan indien je ingelogd bent. Bij de volgende keer opwaarderen krijg je deze er dus gewoon weer bij.

Ik heb op “Speel voor Fun / Speel for Real” geklikt, maar het spel start niet.

Het is mogelijk dat er een corrupt bestand van het spel wordt opgeslagen in je cache. Dit kun je oplossen door je “tijdelijke internetbestanden” te wissen.

Gebruik je Internet Explorer?

Sluit het spel en ga dan naar het menu item “Internet opties” klik in het menu op “Extra”. Bij de browsergeschiedenis zie je een knop “verwijderen”. Als je hierop klikt, dan krijg je een menu waarin je diverse bestanden kunt verwijderen. Klik op de knop verwijder “tijdelijke internet bestanden”. Wanneer dit is voltooid kun je opnieuw een spel starten. Het spel zou nu weer moeten inladen.

Gebruik je Mozilla Firefox?

Sluit het spel en druk daarna de toetsencombinatie Ctrl + Shift + Del in. Je krijgt dan een menu te zien waarin je diverse bestanden kan verwijderen. Klik alleen de checkbox “Buffer” aan en klik op “Prive gegevens nu opruimen”. Wanneer dit is voltooid kun je opnieuw een spel starten. Het spel zou nu weer moeten inladen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via ons feedback formulier.

Zigiz op je mobiel!
Altijd en overal de leukste spelletjes spelen? Surf dan met je mobiele telefoon naar m.zigiz.com of scan de QR-code hiernaast.
www.gembly.com - www.zigiz.com © 2003 - 2020   Free Online Games, play as often as you like! Zigiz.com - unlimited fun! Alle rechten voorbehouden